Varrásról, táskákról, életmódról és mindenfélékről

PurpleTurtleBlog

PurpleTurtleBlog

Örülök, hogy itt vagy!

2017. február 17. - purpleturtlebag

Régóta tervezem, hogy indítok egy blogot, de azt hiszem, most jött el az ideje annak, hogy meg is valósítsam ezt a tervet. Talán később arról is írok, hogy miért csak most...:)

Ki vagyok én és miről fog szólni a blog?

A blog szempontjából a leglényegesebb dolgok röviden:


13265924_1169596803091013_9113954970425969260_n.jpgCsekő Lilla vagyok, majdnemharmincéves budapesti lakos:) Egyelőre a belvárosi lét előnyeit élvezem, de nagyon vágyom egy világos, tágas külvárosi lakásra/házra. Amíg nem költözünk álmaink otthonába, örülök neki, hogy minden olyan közel van, és biciklivel mindenhova eljutok pillanatok alatt. Van egy macskám, Lajos, az instagram sztárja.

Néhány éve egyedi táskákat varrok, ezeket a PurpleTurtleBag Facebook oldalán nézhetitek meg. Körülbelül két éve egy "véletlennek" köszönhetően megismerkedtem Dórival, akivel tavaly áprilisban elindítottuk a Vágj bele! varróworkshopokat. A táskákról és a workshopokról is sokat olvashattok majd itt:) 

Ezeken kívül egyedi pórázokat és nyakörveket is készítek, és mivel természetesen a világ megmentésével is aktívan foglalkozom, a Purple Dog projektet úgy találtam ki, hogy egy kis jótékonykodás is legyen benne: minden egyes megvásárolt darabhoz jár egy adomány kutyacucc is, amit három válaszható menhely közül ahhoz juttatok el szárnysegédemmel, Krisztával, amelyik a vásárló szívének a legkedvesebb. 

A különböző varrós projektekhez kapcsolódó dolgok mellett olyan dolgokról írok majd, amik érdekelnek. Lehet, hogy lesznek receptek, lakberendezéses témák, vagy éppen, ami eszembe jut. 

A lényeg nagyjából ennyi, aztán majd úgyis alakul...:)

Gyere vissza máskor is!
alairashoz.jpg

 

 

 

 

 

Lilla

A képeket Kovács Dóri készítette, akivel a workshopokat is csináljuk:) Ő is elég multifunkciós: képeit itt nézhetitek meg, a ruhákat, amiket varr, pedig itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://purpleturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr6312269064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása