Varrásról, táskákról, életmódról és mindenfélékről

PurpleTurtleBlog

PurpleTurtleBlog

Az első igazi kollekcióm - The Leftover Collection

2018. február 06. - purpleturtlebag

Végre, ez a nap is elérkezett, készen van az első igazi kollekcióm! Már amennyiben a "kollekció" szót limitált darabszámú, valamilyen szempontból egymáshoz kötődő termékekre értjük. 

Mindig olvasok olyan leírásokat, hogy "ezt a kollekciót a spontaneitás, a színek diszharmóniája és a formabontó vonalak ihlették. Minden egyes öltésben benne van a szellő, ami a szobán fújt át, miközben terveztem az egyes darabokat, az elvarratlan szálak pedig a tökéletességet a tökéletlenségben szimbolizálják". Nos, ezt a kollekciót a rengeteg anyag ihlette, amit sajnos nem tudtam tovább tárolni, illetve úgy érzem, ez az előszobája annak, hogy végre egy kicsit másképp gondolkozzak a táskáimról. Idén rengeteg újítást tervezek, ennek egy részét remélem, hogy észre sem fogjátok venni. :) Egy másik részét pedig remélem, hogy nagyon is! Az egyik ilyen például a kollekciókban való gondolkodás. Ez azon kívül, hogy valami nagyon komoly dolognak tűnik, és alapvetően befolyásolja egy márka megítélését, sokkal tervezhetőbbé teszi a dolgokat. A jó tervezés pedig megkönnyíti a munkát. Majd meglátjuk, hogy sikerül! 

Itt van hát a The Leftover Collection, amivel szerettem volna (magamnak is) bebizonyítani, hogy maradék anyagokból is lehet olyat varrni, ami nem tűnik a rossz értelemben vett "kézművesnek", hanem egyedi, jól kombinálható, hipermenő, és nagyon praktikus.

Így született meg ez a 7 darabból álló kollekció, melynek minden darabja más és más, mégis, ha egymás mellé teszem őket, a tweedre hajazó anyagok, a különböző szövetek és a stílus összeköti őket. 

Ezeknek a tornazsákoknak egy része unisex, azaz pasiknak is bátran ajánlom őket. Mindegyik bélelt, belül zsebes darab, így az ömlesztett cuccoktól könnyen elválaszthatóak a fontos dolgok: kulcs, telefon, satöbbi. Egy sima hétköznapra, munkába, suliba, edzésre tökéletesek, de a hétvégi kiránduláson is jó szolgálatot tehetnek. Pántjuk állítható, így a magasságodhoz igazíthatod a gymbageket.

Ráadásul újdonság, hogy minden táska mellé egy textil zsepit is adok, ha szeretnéd kipróbálni a hulladékmentes orrfújást :) A táskák egyébként a többi termékemhez hasonlóan a fenntarthatóság jegyében (is) készültek, hiszen ezek az anyagok nem csak általam régen összevásárolt anyagok, hanem innen-onnan mentett (nem használt) bútorszövetek is, melyek már kidobásra voltak ítélve. Így egy-egy táska megvásárlásának nem csak az lesz a hatása, hogy Neked lesz egy klassz táskád, én pedig tovább tudom fejleszteni a PTB-ket (feltett szándékom erre fordítani a kollekcióból származó bevételt), hanem közvetetten az alapanyagok megmentésében is segítesz. Jól hangzik, nem igaz? Bónusz, hogy lévén tulajdonképpen maradék anyagokról van szó, a táskák árát is le tudtam szorítani, amennyire csak lehetett. Így egységesen 10.300 Ft-ba kerül a PurpleTurtleBag The Leftover Collection minden darabja.

És jöjjenek a táskák! Kattints a képre, és megjelenik az album. A pontos méreteket a képek alá írtam, de a Facebook oldalon is megtalálod őket. Ha szeretnéd valamelyiket, írj üzenetet a FB-n vagy a purpleturtlebag@gmail.com e-mail címre.

Lilla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://purpleturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr10013639792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása